klíma balatonfüred – Balcsi klíma – klíma szerelés 

Klíma szerelés, légkondicionáló szerelés, Balatonfüred, Veszprém, Csopak Alsóörs, Balatonamádi Aszófő, Veszprém megye

Teljeskörű szolgáltatás: Klímaszerelés, klíma telepítés, klíma tisztítás és karbantartás szakszerűen! – balcsi klíma Balatonfüred, Veszprém megye

Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy segítsünk az Ön igényeinek és az ingatlan adta lehetőségeknek legmegfelelőbb klíma készülék kiválasztásában, valamint szakszerű beszerelésében, elsősorban Balatonfüreden és vonzáskörzetében. Kezdőlap.

A klímaszerelés előtt minden esetben a készülék kiválasztása előzi meg. Ez nem is olyan egyszerű feladat, ha megfelelő kapacitású és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezést szeretne. Sajnos, még Budapest frekventáltabb körzeteiben is találkozunk rosszul méretezett, a helyiséghez képest túlságosan kis teljesítményű klímákkal, valamint a nem megfelelően megválasztott klíma típusból adódóan kevéssé esztétikusan beszerelt készülékekkel. Az ilyen jellegű problémák nem az anyagi korlátokra, hanem szinte mindig a tájékoztatás hiányára vezethetők vissza. Klima szerelés előtt mindenképp érdemes kikérni egy szakember véleményét! Kezdolap.

Cégünknél a klímaszerelés előtti helyszíni felmérés ingyenes, és Budapest legtöbb kerületében, illetve Pest megyén belül kiszállási díjat sem számítunk fel. Egy személyes találkozó keretében felmérjük, hogy melyik légkondicionáló készülék nyújtaná a legjobb megoldást Önnek. Sikeres ajánlattétel után a klíma beszerelés rövid határidővel megtörténik. balcsi klíma

Az oldalfali split klíma készülékek otthoni, irodai, üzleti és technológiai hűtésre és fűtésre is használhatók. A split rendszer jelentése egy beltéri és egy kültéri egységet tartalmaz. Vannak olyan rendszerek melyeknél több beltéri egység van egy külső egységhez kötve. A mono rendszereknél egy esetleg a nagyobb szobából nyíló kisebb helyiségek hűtésére, fűtésére is alkalmas lehet. Klíma szerelés Balatonfüred balcsi klíma

1. Előkészület, ellenőrzés

A klímaszerelés több lépcsős folyamat, mindenek előtt az alapvető előkészületi, ellenőrzési feladatokat kell ellátni hozzá, hogy hosszú élettartamú, esztétikus, és az Ön igényeinek maximálisan megfelelő megoldás szülessen! A klímaszerelés elvégzése előtt minden esetben egy helyszíni felmérés szükséges, ahol közösen meghatározzuk az ingatlan lehetőségeit és a megrendelő elvárásait. A felméréskor már tisztán látjuk milyen légkondi készülékek azok, amik a legjobb megoldást tudják nyújtani. Ezekről a berendezésekről és a klímaszerelés munkadíjáról, kedvezményeinkről e-mailben értesítjük a megrendelőt. balcsi klíma

2. Klíma beszerelés megkezdése előtt

A klíma szerelés megrendelése után a helyszínre pontosan kiérkező szerelőink még egyszer – együtt a megrendelővel – véglegesítik a kültéri és a beltéri egység helyét, a klíma készülékek összekötő rézcsövek és elektromos vezetékek útvonalát, a kondenzvíz elvezetését, az elektromos betáplálás kiépítését. Bizalommal kérje kollégáink véleményét, tanácsát, ill. segítségét, akik készségesen állnak az Ön rendelkezésére a klíma beszerelés során. Segítenek Önnek az optimális – és nem utolsó sorban – a legesztétikusabb megoldás kiválasztásában.

3. Légkondicionáló szerelés induló szakasza

A klima szerelés során, első lépésben a beltéri egység alaplapját rögzítjük fel a falra, majd a rézcsövek és elektromos kábelek útvonalának kiépítése következik dekorcsatornában, vagy igény esetén falhoronyban. A split klímaberendezés felszerelése vasbeton fal esetén egy faláttörést tartalmaz. A faláttörést követően a klíma készülék kültéri egység megerősített és rezgéscsillapított fali tartókonzolját felszereljük az előre egyeztetett helyre, kb. 3-4 m külső szerelési magasságig. Ezen magasság feletti kültéri egység kihelyezése létráról nem vagy csak némely esetben oldható meg. balcsi klíma

4. Klíma szerelés középső szakasza

A klima szerelés következő pontja a légkondicionáló beltéri és kültéri egység kalorikus vegytiszta és szigetelt rézcső pár összekötésével folytatódik. A kondenzvíz gravitációs vagy kondenzvíz-szivattyús elvezetése után az elektromos betáplálás kiépítése a megrendelő által biztosított 230 V-os fali csatlakozó aljzatról vagy szakaszoló kapcsolóról történik. Az aljzat lehet már előre kiépített vagy direkt a klíma készülékhez elhelyezett dugalj. Sok esetben a kültéri egység kapja az elektromos betáplálást, ezért kiépítés előtt kérje tanácsunkat!

5. Légkondi szerelés utolsó szakasza

Amennyiben a beltéri és kültéri egységek felszerelése elkészült és a csővezetékek is a helyükön vannak, ekkor kerül sor a csövek és kábelek összekötésére, majd a gép, illetve a csőrendszer vákuumozására és hűtőközeggel való feltöltésére. A klíma szerelés megkezdésekor a kültéri egység már tartalmazza a hűtőközeget, ami egy kisebb rendszer csővezetékeibe elegendő, de vannak esetek, amikor a csőhosszak igénylik az utántöltést. A kalorikus kör kialakítása után a klíma beszerelést végző szakember elektromosan is összeköti a készülék egységeit, valamint beköti a hálózati tápellátást biztosító vezetékeket. Ha minden rendben zajlott, a készülék elindítható, aminek működését nyomásmérő műszerekkel kell ellenőrizni, hogy a teljesítmény és működés nagy terhelés esetén is megfelelő legyen.

 

Klíma szerelés

7
szereloikon

Mire számíthat?

Szolgálatásunkról

Vállaljuk, oldalfali split klímaberendezések felszerelését és telepítését.

Rövid határidővel

Rombolásmentes kivitelezés

Eredeti minőség

Garancia

Szaktanácsadás

Információk

További tudnivalók

A munka menete

Felméréskor az ügyféllel egyeztetve megkeressük a legjobb megoldást a klíma beszereléséhez, ez után pedig igyekszünk mielőbb teljesíteni a megrendelt munkát. Egy átlagos készülék beszerelése 3-5 órát vesz igénybe.

Rombolásmentes kivitelezés

A munkát rombolás nélkül végezzük, nem marad utánunk kráter a falon és természetesen össze takarítunk magunk után!  (Kőfalba és betonfalba csak hagyományosan tudunk fúrni illetve vésni.)

A berendezések beszerzése

A klímaberendezéseket igény esetén beszerezzük, de vállaljuk az ügyfél által megvásárolt berendezések beszerelését, valamint már meglévő, használt készülékek áthelyezését is. Ezekben az esetekben egyedi ár alapján tudunk dolgozni.

rombolásmentesség

Bemutató a fal átfúrásáról

Klíma tisztítás

Igény esetén, szabad kapacitásunk függvényében, klíma tisztítást is vállalunk!

áraink

Mennyibe kerül?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!